Reiseliv.blog – En reiseblog for voksne

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Det finnes også mange som skriver om reiser – og ikke minst finnes det mange reisemagasin både i papirform og på nettet, men jeg er altså blitt utfordret til å etablere en ny blog som ikke fokuserer på party, party og atter party, men opplevelser.

Og, som du forstår:  Jeg er i ferd med å ta imot utfordringen.

Årsaken til at noen foreslo at jeg skulle skrive var selvsagt at vi – min kone og jeg – har reist mye rundt omkring, først og fremst i Europa, vårt nærområde.  Veldig mye egentlig – viser det seg.  Det har jeg selv ikke tenkt så mye over, men når vi prater med venner, familie, kollegaer og andre viser det seg at “ja, vi har visst reist mye rundt”.  Dertil kommer det faktum at jeg for noen år siden ga ut 3 bøker om motorsykkel-turisme i Norge og den formen disse bøkene var skrevet på fikk jeg mye positiv tilbakemelding på og det tar jeg med meg. Til slutt, og ikke minst – jeg tror vi har mange interessante opplevelser å dele med oss og ikke minst bilder.  Bildearkivet alene inneholder i størrelsesorden 50.000 bilder over noen år – og det er mange!

Så, hvor reiser vi sammen?

Etter planen reiser vi rundt i Norge, Sverige, Danmark (gjesp, tenker du – si ikke det…), Spania, Hellas, Italia, Frankrike, Vestkysten av Europa, New York, Miami.  Totalt har jeg klart skrevet noen hundre reisebrev(!) allerede og mange turer er i planleggings-stadiet.

Alle reisebrevene blir lagt ut på reiseliv.blog som er hovedkanalen vår, men vi legger også ut på Facebook, Instagram, Twitter, Youtube og som Nyhetsbrev.  Alle reisebrevene kan leses både på PC, på Nettbrett og på Mobil.  Du velger selv din plattform.

Dersom du allerede nå synes at dette var interessant – dette vil jeg høre mer om, kan du sende en mail til reisebrev@reisebrev.blog så garanterer vi at du er med fra første bokstav og bilde. Så, vil du være med så heng på!

Annonser (som gjør at vi kan skrive videre):

More to explorer

Ny-investeringen

Vi har reist mye rundt, hovedsakelig med eller fly og i begge sammenhenger har det blitt å benytte bonus-overnattinger. Nå er det i ferd med å endre seg…

Sørlandskysten (del 2)

Sulten begynner å rive i tarmene, og skiltet Portør Pensjonat gjør ikke sulten mindre.  Jeg kan formelig se for meg et privat

Sørlandskysten (del 1)

Jeg er svett, jeg er til og med veldig svett her jeg sitter ytterst på bryggekanten i Kragerø sentrum. Det er tidlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg med på reisene våre

Holler Box