GRATIS: Reiseliv.blog – En reiseblog for voksne

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Det finnes også mange som skriver om reiser – og ikke minst finnes det mange reisemagasin både i papirform og på nettet, men jeg er altså blitt utfordret til å etablere en ny blog som ikke fokuserer på party, party og atter party, men opplevelser.

Og, som du forstår:  Jeg er i ferd med å ta imot utfordringen.

Årsaken til at noen foreslo at jeg skulle skrive var selvsagt at vi – min kone og jeg – har reist mye rundt omkring, først og fremst i Europa, vårt nærområde.  Veldig mye egentlig – viser det seg.  Det har jeg selv ikke tenkt så mye over, men når vi prater med venner, familie, kollegaer og andre viser det seg at «ja, vi har visst reist mye rundt».  Dertil kommer det faktum at jeg for noen år siden ga ut 3 bøker om motorsykkel-turisme i Norge og den formen disse bøkene var skrevet på fikk jeg mye positiv tilbakemelding på og det tar jeg med meg. Til slutt, og ikke minst – jeg tror vi har mange interessante opplevelser å dele med oss og ikke minst bilder.  Bildearkivet alene inneholder i størrelsesorden 50.000 bilder over noen år – og det er mange!

Så, hvor reiser vi sammen?

Etter planen reiser vi rundt i Norge, Sverige, Danmark (gjesp, tenker du – si ikke det…), Spania, Hellas, Italia, Frankrike, Vestkysten av Europa, New York, Miami.  Totalt har jeg klart skrevet noen hundre reisebrev(!) allerede og mange turer er i planleggings-stadiet.

Alle reisebrevene blir lagt ut på reiseliv.blog som er hovedkanalen vår, men vi legger også ut på Facebook, Instagram, Twitter, Youtube og som Nyhetsbrev.  Alle reisebrevene kan leses både på PC, på Nettbrett og på Mobil.  Du velger selv din plattform.

Dersom du allerede nå synes at dette var interessant – dette vil jeg høre mer om, kan du sende en mail til reisebrev@reisebrev.blog så garanterer vi at du er med fra første bokstav og bilde. Så, vil du være med så heng på!

Annonser (som gjør at vi kan skrive videre):

More to explorer

Kabe Imperial 860 LGB

Campingvogn UT – Bobil INN

Noen av dere har sikkert lest mine innlegg om kjøpet av en campingvogn. Hva og hvorfor vi ønsket oss campingvogn og hva vi ville bruke den til. Og, til sist – og definitivt ikke minst – alt av oppjusteringer vi ville gjøre med den for at den skulle være tilpasset vårt behov.

So far so good. Alt ble gjennomført og vi fikk oss overlevert en «ny» campingvogn – som var oppjustert for ganske så mange tusen kroner. Yes, vi gledet oss – dette skulle bli akkurat som vi drømte om.

Det ble det ikke!

Campingvogn-livet er historie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg med på reisene våre

Hei alle reiseinteresserte! Etter en innkjøringsperiode introduserer vi nå ReiseLiv.blog som en medlemsblog. En blog hvor du tegner deg som medlem og betaler en bitteliten månedspris (kr 5,00 inkl mva) for å få lest reisebrevene og sett alle bildene. Hvorfor gjør jeg det? Internett og Blogger er fulle av personer som ikke vil oss noe godt - både oss som utgiver og deg som leser. Når jeg legger inn en liten månedskostnad som kr 5,00 pr måned holder alle useriøse seg borte samtidig som det koster deg nesten ingenting. Får du noe ekstra for det? Selv om beløpet er så lite som det er så vil du i hvert reisebrev som publiseres fremover finne en unik Rabattkupong som gjelder enten en eller flere produktkategorier blant de ca 2.000 produktene i varehusetnorge.no. Et kjøp der så har du stort sett dekket inn hele årets abonnementskostnad. Så, som du forstår er det ikke inntekter vi er på jakt etter, men å bli kvitt alle de som spammer bloggen med både farlige og ufarlige virus. Abonnementsprisen på kr 5,00 trekkes fra det kortet du legger inn - automatisk hver måned og du kan når som helst avslutte abonnement. Da får du se forsiden til bloggen samt hovedbilde og ingressen til hvert reisebrev. Alt annet blir skjult inntil abonnementet er tegnet. Her kan du tegne abonnement på ReiseLiv.blog.
Holler Box