Om

Reiseliv.blog – En reiseblog skrevet av voksne og for voksne i alle aldre

Det ffinnes også mange som skriver om reiser – og ikke minst finnes det mange reisemagasin både i papirform og på nettet, men vi er altså blitt utfordret til å etablere en ny blog som ikke fokuserer på party, party og atter party, men opplevelser for voksne i alle aldre.

Og, som du forstår:  Vi har tatt utfordringen.

Årsaken til at noen foreslo at vi skulle skrive var selvsagt at vi – min kone og jeg – har reist mye rundt omkring, først og fremst i Europa, vårt nærområde.  Veldig mye egentlig – viser det seg.  Det har jeg selv ikke tenkt så mye over, men når vi prater med venner, familie, kollegaer og andre viser det seg at “ja, vi har visst reist mye rundt”. 

Dertil kommer det faktum at jeg for noen år siden ga ut 3 bøker om motorsykkelturisme i Norge – noe som også gir både tyngde og erfaring

Til slutt, og ikke minst – vitror vi har mange interessante opplevelser å dele med dere og ikke minst bilder.  Bildearkivet alene inneholder i størrelsesorden 100.000 bilder over noen år – og det er mange!

Så, hvor reiser vi sammen?

Etter planen reiser vi rundt i Norge, Sverige, Danmark (gjesp, tenker du – si ikke det…), Spania, Hellas, Italia, Frankrike, Vestkysten av Europa, New York, Miami.  Totalt har vi allerede klart å  skrive noen hundre reisebrev(!) som publiseres etter hvert og mange turer er i planleggings- og gjennomføringsfasen.

Alle reisebrevene blir lagt ut på reiseliv.blog som er hovedkanalen vår, men vi legger også ut på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn og som Nyhetsbrev. 

Alle reisebrevene kan leses både på PC, på Nettbrett og på Mobil.  Du velger selv din plattform.

Dersom du allerede nå synes at dette var interessant – dette vil jeg høre mer om, kan du melde deg på via en av de mange formularer som finnes og som vil gi deg Reisebrevene.

Så, vil du være med så heng på!

Abonner på vårt nyhetsbrev

Skriv inn din informasjon her så vil du motta både Reisebrev og gode tilbud på reiseutstyr fra oss. Noen ganger også rabattkoder som kan brukes på reiseutstyret.

Du kan ikke kopiere innhold fra ReiseLiv.blog.  Du kan derimot donere og så få tilgang til bilder.