Kontor og møterom med 3 skjermer i bobilen…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ja, jeg erkjenner!  Jeg er en gadget-freak!

Det gir seg utslag på de underligste måter ifølge min kjære kone, men denne gangen skal jeg fortelle om mine siste ervervelser til bobilen.

Vaskemaskin og 3-skjermskontor…  Vaskemaskinen skal jeg skrive om i neste reisebrev og konsentrerer meg her om mine skjermer…

Hørtes det litt sært ut?  Det syntes egentlig jeg også i begynnelsen, men så ble jeg mer og mer innstilt på å finne en løsning.

Først litt historikk…
Jeg bruker bobilen i jobbsammenheng og i sommerferien blir den brukt som det som de fleste andre bruker den til – nemlig å reise rundt med sammen med min kone.

Tilbake til arbeidet.  For at den skulle kunne benyttes til kontor og møterom var det noen krav som måtte oppfylles.  Møterom var ikke komplisert for bilen vår er romslig og behagelig og som de fleste sier «et litt eksotisk møterom»…

Kontor derimot var litt mer problematisk.  Jeg startet med å ha en stor skjerm bak i sovedelen og som i og for seg fungerte fint, men det var problematisk å gå og legge seg og ikke minst kjøre med bilen.  Skjermen var tung og uhåndterlig der den stod, så det måtte naturligvis gå galt.

Jeg måtte tenke nytt og da fant jeg en annen løsning som dere ser på bildet.  Dette er en fantastisk løsning som gir meg de 3 skjermene jeg trenger og med 5700×1024 oppløsning.  Godt med plass på skjermene med andre ord og de brukes. Hele tiden.

IMG 2420

Det andre jeg syntes var fint med triple-skjermen var at de jeg hadde møter med kunne se på hver sin skjerm fordi jeg kunne vinkle de mot der de satt og bare kopiere min egen skjerm.  Det var bare perfekt for mitt bruk.

Storskjermen står nå på kontoret hjemme i Norge og jeg lever lykkelig med mine 3 skjermer her på kontoret.

I neste lille reisebrev skal jeg vise dere vaskemaskinen min.  Den står fast i bilen og tar 30x30x10cm plass – og allikevel vasker jeg fint 3-4 T-skjorter, 8-10 truser etc pr gang…

Vent og se.

More to explorer

Marbella og omegn

Marbella og omegn – del 1

Marbella har de siste 12-14 årene mer og mer blitt vårt hjem nummer to. Vi har hatt en leilighet her nede i alle disse årene og byttet i fjor til en litt større. Vi elsker området, menneskene, klima og ikke minst området rundt. Det passer både for oss, våre barn, våre barnebarn og våre foreldre – vi har ikke opplevd at noen mistrives her bortsett fra at noen synes det kan være litt turistifisert, men det lærer man seg å unngå.

I am back

Snart tilbake…

Så er jeg (og nå også kona – Grethe, som tar hånd om shopping pluss litt annet) tilbake igjen med nye reiser og nye eventyr – umiddelbart etter nyttår.

Suleskaret (del 2)

Suleskaret (del 2)

Suleskar – en drøm av en vei for oss som kjører MC. Jeg vil påstå det samme for alle andre også, men det er en sommeråpen vei som er litt smalere enn normal standard…, men desto vakrere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *