Kontor og møterom med 3 skjermer i bobilen…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ja, jeg erkjenner!  Jeg er en gadget-freak!

Det gir seg utslag på de underligste måter ifølge min kjære kone, men denne gangen skal jeg fortelle om mine siste ervervelser til bobilen.

Vaskemaskin og 3-skjermskontor…  Vaskemaskinen skal jeg skrive om i neste reisebrev og konsentrerer meg her om mine skjermer…

Hørtes det litt sært ut?  Det syntes egentlig jeg også i begynnelsen, men så ble jeg mer og mer innstilt på å finne en løsning.

Først litt historikk…
Jeg bruker bobilen i jobbsammenheng og i sommerferien blir den brukt som det som de fleste andre bruker den til – nemlig å reise rundt med sammen med min kone.

Tilbake til arbeidet.  For at den skulle kunne benyttes til kontor og møterom var det noen krav som måtte oppfylles.  Møterom var ikke komplisert for bilen vår er romslig og behagelig og som de fleste sier «et litt eksotisk møterom»…

Kontor derimot var litt mer problematisk.  Jeg startet med å ha en stor skjerm bak i sovedelen og som i og for seg fungerte fint, men det var problematisk å gå og legge seg og ikke minst kjøre med bilen.  Skjermen var tung og uhåndterlig der den stod, så det måtte naturligvis gå galt.

Jeg måtte tenke nytt og da fant jeg en annen løsning som dere ser på bildet.  Dette er en fantastisk løsning som gir meg de 3 skjermene jeg trenger og med 5700×1024 oppløsning.  Godt med plass på skjermene med andre ord og de brukes. Hele tiden.

IMG 2420

Det andre jeg syntes var fint med triple-skjermen var at de jeg hadde møter med kunne se på hver sin skjerm fordi jeg kunne vinkle de mot der de satt og bare kopiere min egen skjerm.  Det var bare perfekt for mitt bruk.

Storskjermen står nå på kontoret hjemme i Norge og jeg lever lykkelig med mine 3 skjermer her på kontoret.

I neste lille reisebrev skal jeg vise dere vaskemaskinen min.  Den står fast i bilen og tar 30x30x10cm plass – og allikevel vasker jeg fint 3-4 T-skjorter, 8-10 truser etc pr gang…

Vent og se.

More to explorer

Suleskaret (del 2)

Suleskaret (del 2)

Suleskar – en drøm av en vei for oss som kjører MC. Jeg vil påstå det samme for alle andre også, men det er en sommeråpen vei som er litt smalere enn normal standard…, men desto vakrere!

DIN J**** SVENSKE F***…

DIN J**** SVENSKE F***…

Det er onsdag 27. April 2022, en merkedag og en dag jeg hadde gledet meg enormt til. Jeg skulle hente bobilen. Samme ettermiddag hadde jeg ankommet Kjevik Lufthavn fra København og derfra tok jeg bussen til Kragerø, nærmere bestemt Sannidal Auto like utenfor selve Kragerø sentrum. Sannidal Auto hadde vunnet tilbudskonkurransen som jeg kjørte på en ferdigspesifisert bobil med en del forskjellig ekstrautstyr.

Suleskaret

Suleskaret (del 1)

Suleskar – en drøm av en vei for oss som kjører MC. Jeg vil påstå det samme for alle andre også, men det er en sommeråpen vei som er litt smalere enn normal standard…, men desto vakrere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *