Atlanterhavsveien fra Kristiansand til Trondheim (del 3)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

En fantastisk strekning som alle nordmenn (og andre) på et eller annet tidspunkt bare må utforske og oppleve. Strekningen Kristiansand til Trondheim, langs kystveien - det er en lang opplevelse fra ende til annen!

 
 


Resten av innlegget med bilder får du ved å logge deg inn med ditt medlemskap.
Dersom du ikke er medlem, kan du tegne det ved å klikke her. I tillegg til å få tilgang til alle reisebrev, bilder og tips - får du også hver uke en rabattkupong som kan benyttes blant 2.000 varer hos www.varehusetnorge.no.

 
 

More to explorer

NO11167 Naeremstindane 001 scaled

Atlanterhavsveien fra Kristiansand til Trondheim (del 12)

På ferja ble jeg lovet at det finnes en bensinstasjon borti her, og det håper jeg stemmer, for nå sier computeren min at jeg har ca 50 km igjen og kjøre – får håpe den viser korrekt og i hvert fall ikke for mye… Det er nok en ide å passe litt bedre på bensinmengden enn det jeg har gjort i dag, men heldigvis får du i hvert fall ikke bot for å stoppe langs veien her i Norge om du går tom for bensin. Det gjør du på autobahn i Tyskland, men så er det ikke rare autobahn jeg kjører på heller…

NO11132 Floro sign

Atlanterhavsveien fra Kristiansand til Trondheim (del 11)

Tar du en liten svipptur noen meter til venstre når du ankommer Moskog, får du se Jølstra i fri utfoldelse i Huldefossen. Den er ganske så vakker, spesielt med såpass stor vannføring som det er nå. Så følger jeg oppover åsryggen og inn i skydekket et lite stykke før jeg ender opp i selve Førde.

Følg med på reisene våre

Etter en innkjøringsperiode introduserer vi nå ReiseLiv.blog som en medlemsblog. En blog hvor du tegner deg som medlem og betaler en bitteliten månedspris (kr 5,00 inkl mva) for å få lest reisebrevene og sett alle bildene.


Hvorfor gjør vi det?
Internett og Blogger er fulle av personer som ikke vil oss noe godt - både oss som utgiver og deg som leser. Når jeg legger inn en liten månedskostnad som kr 5,00 pr måned holder alle useriøse seg borte samtidig som det nesten ikke koster deg noe.

Får du noe ekstra for det?
Selv om beløpet er så lite som det er så vil du i hvert reisebrev som publiseres fremover finne en unik Rabattkupong som gjelder for en eller flere produktkategorier (noen ganger alle produktkategorier) blant de ca 2.000 produktene i varehusetnorge.no. Et kjøp der så har du stort sett dekket inn hele årets abonnementskostnad. Så, som du forstår er det ikke inntekter vi er på jakt etter, men å bli kvitt alle de som spammer bloggen med både farlige og ufarlige virus i blant annet kommentarfeltet.

Abonnementsprisen på kr 5,00 trekkes fra det kortet du legger inn - automatisk hver måned og du kan når som helst avslutte abonnementet. Uansett får du se forsiden til bloggen samt hovedbilder og ingresser til hvert reisebrev. Alt annet blir skjult inntil abonnementet er tegnet.

Her kan du tegne abonnement på ReiseLiv.blog.

Holler Box