Opp og Ned (del 2)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vi skal fortsette mot Geilo og for å komme dit må vi ta til høyre når vi er kommet ned

Resten av innlegget med bilder får du ved å logge deg inn med ditt medlemskap. 

Dersom du ikke er medlem, kan du tegne det ved å klikke her. I tillegg til å få tilgang til alle reisebrev, bilder og tips - får du også hver uke en rabattkupong som kan benyttes blant 2.000 varer hos www.varehusetnorge.no.

More to explorer

Kabe Imperial 860 LGB

Campingvogn UT – Bobil INN

Noen av dere har sikkert lest mine innlegg om kjøpet av en campingvogn. Hva og hvorfor vi ønsket oss campingvogn og hva vi ville bruke den til. Og, til sist – og definitivt ikke minst – alt av oppjusteringer vi ville gjøre med den for at den skulle være tilpasset vårt behov.

So far so good. Alt ble gjennomført og vi fikk oss overlevert en «ny» campingvogn – som var oppjustert for ganske så mange tusen kroner. Yes, vi gledet oss – dette skulle bli akkurat som vi drømte om.

Det ble det ikke!

Campingvogn-livet er historie!

Følg med på reisene våre

Hei alle reiseinteresserte! Etter en innkjøringsperiode introduserer vi nå ReiseLiv.blog som en medlemsblog. En blog hvor du tegner deg som medlem og betaler en bitteliten månedspris (kr 5,00 inkl mva) for å få lest reisebrevene og sett alle bildene. Hvorfor gjør jeg det? Internett og Blogger er fulle av personer som ikke vil oss noe godt - både oss som utgiver og deg som leser. Når jeg legger inn en liten månedskostnad som kr 5,00 pr måned holder alle useriøse seg borte samtidig som det koster deg nesten ingenting. Får du noe ekstra for det? Selv om beløpet er så lite som det er så vil du i hvert reisebrev som publiseres fremover finne en unik Rabattkupong som gjelder enten en eller flere produktkategorier blant de ca 2.000 produktene i varehusetnorge.no. Et kjøp der så har du stort sett dekket inn hele årets abonnementskostnad. Så, som du forstår er det ikke inntekter vi er på jakt etter, men å bli kvitt alle de som spammer bloggen med både farlige og ufarlige virus. Abonnementsprisen på kr 5,00 trekkes fra det kortet du legger inn - automatisk hver måned og du kan når som helst avslutte abonnement. Da får du se forsiden til bloggen samt hovedbilde og ingressen til hvert reisebrev. Alt annet blir skjult inntil abonnementet er tegnet. Her kan du tegne abonnement på ReiseLiv.blog.
Holler Box