Snart tilbake…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hei igjen alle Reisevenner,
så er jeg (og nå også kona – Grethe, som tar hånd om shopping pluss litt annet) tilbake igjen med nye reiser og nye eventyr – umiddelbart etter nyttår.

Det kan definitivt være verd å sjekke ut det Grethe skriver om i relasjon til butikker.  Hun er virkelig god på å finne de butikkene som har litt utenom det ordinære og det er jo ofte det man gjerne vil se på når man er på reise.

Ikke noe galt med HM, Zara etc, men de har vi hjemme og de fleste av oss søker noe annet når vi er ute og reise.  Det gjør hun også!

Vi sees igjen 13. Januar 2023 og starter opp med Marbella-området, der vi fremover vil skrive noen ord (og ikke minst publisere bilder) fra i alt ca 30 små og store steder i området rundt.

See you!

More to explorer

Marbella og omegn

Marbella og omegn – del 1

Marbella har de siste 12-14 årene mer og mer blitt vårt hjem nummer to. Vi har hatt en leilighet her nede i alle disse årene og byttet i fjor til en litt større. Vi elsker området, menneskene, klima og ikke minst området rundt. Det passer både for oss, våre barn, våre barnebarn og våre foreldre – vi har ikke opplevd at noen mistrives her bortsett fra at noen synes det kan være litt turistifisert, men det lærer man seg å unngå.

Suleskaret (del 2)

Suleskaret (del 2)

Suleskar – en drøm av en vei for oss som kjører MC. Jeg vil påstå det samme for alle andre også, men det er en sommeråpen vei som er litt smalere enn normal standard…, men desto vakrere!

DIN J**** SVENSKE F***…

DIN J**** SVENSKE F***…

Det er onsdag 27. April 2022, en merkedag og en dag jeg hadde gledet meg enormt til. Jeg skulle hente bobilen. Samme ettermiddag hadde jeg ankommet Kjevik Lufthavn fra København og derfra tok jeg bussen til Kragerø, nærmere bestemt Sannidal Auto like utenfor selve Kragerø sentrum. Sannidal Auto hadde vunnet tilbudskonkurransen som jeg kjørte på en ferdigspesifisert bobil med en del forskjellig ekstrautstyr.