Marbella og omegn

Facebook
Twitter
LinkedIn

Rabattkuponger som denne eller lignende vil du finne i hvert eneste nye reisebrev – hvert brev med nye koder, satser og produktgrupper.


Spania – Andalucia, 1 av 17 regioner – Malaga, 1 av 8 provinser i Andalucia har vært vårt 2. hjem i 15 år – nærmere bestemt Elviria utenfor Marbella.

Et fantastisk deilig område – sentralt, men allikevel utenfor «selve byen» på alle måter.

I og med vi driver denne bloggen sier det seg selv at vi er glade i å reise.  Og i løpet av disse 15 årene har vi definitivt besøkt mange steder rundt omkring Marbella og ikke minst kyststrekningen mellom Gibraltar og Almunecar.

Kartet lengst opp her viser noen av stedene…

Vi har samlet disse korte og lange turer i noen reisebrev som omhandler Marbella og området rundt.  Som alle ser er dette reisebrev – som egentlig ikke er et reisebrev, men en forsmak på et sådan, gratis og man behøver ikke abonnere for å lese det.  Det må man imidlertid for å få sett de virkelige reisebrevene fra «Marbella og området rundt».

More to explorer

Marbella og omegn

Marbella og omegn – del 1

Marbella har de siste 12-14 årene mer og mer blitt vårt hjem nummer to. Vi har hatt en leilighet her nede i alle disse årene og byttet i fjor til en litt større. Vi elsker området, menneskene, klima og ikke minst området rundt. Det passer både for oss, våre barn, våre barnebarn og våre foreldre – vi har ikke opplevd at noen mistrives her bortsett fra at noen synes det kan være litt turistifisert, men det lærer man seg å unngå.

I am back

Snart tilbake…

Så er jeg (og nå også kona – Grethe, som tar hånd om shopping pluss litt annet) tilbake igjen med nye reiser og nye eventyr – umiddelbart etter nyttår.

Suleskaret (del 2)

Suleskaret (del 2)

Suleskar – en drøm av en vei for oss som kjører MC. Jeg vil påstå det samme for alle andre også, men det er en sommeråpen vei som er litt smalere enn normal standard…, men desto vakrere!