Marbella og omegn

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Rabattkuponger som denne eller lignende vil du finne i hvert eneste nye reisebrev – hvert brev med nye koder, satser og produktgrupper.


Spania – Andalucia, 1 av 17 regioner – Malaga, 1 av 8 provinser i Andalucia har vært vårt 2. hjem i 15 år – nærmere bestemt Elviria utenfor Marbella.

Et fantastisk deilig område – sentralt, men allikevel utenfor «selve byen» på alle måter.

I og med vi driver denne bloggen sier det seg selv at vi er glade i å reise.  Og i løpet av disse 15 årene har vi definitivt besøkt mange steder rundt omkring Marbella og ikke minst kyststrekningen mellom Gibraltar og Almunecar.

Kartet lengst opp her viser noen av stedene…

Vi har samlet disse korte og lange turer i noen reisebrev som omhandler Marbella og området rundt.  Som alle ser er dette reisebrev – som egentlig ikke er et reisebrev, men en forsmak på et sådan, gratis og man behøver ikke abonnere for å lese det.  Det må man imidlertid for å få sett de virkelige reisebrevene fra «Marbella og området rundt».

More to explorer

NO11167 Naeremstindane 001 scaled

Atlanterhavsveien fra Kristiansand til Trondheim (del 12)

På ferja ble jeg lovet at det finnes en bensinstasjon borti her, og det håper jeg stemmer, for nå sier computeren min at jeg har ca 50 km igjen og kjøre – får håpe den viser korrekt og i hvert fall ikke for mye… Det er nok en ide å passe litt bedre på bensinmengden enn det jeg har gjort i dag, men heldigvis får du i hvert fall ikke bot for å stoppe langs veien her i Norge om du går tom for bensin. Det gjør du på autobahn i Tyskland, men så er det ikke rare autobahn jeg kjører på heller…

NO11132 Floro sign

Atlanterhavsveien fra Kristiansand til Trondheim (del 11)

Tar du en liten svipptur noen meter til venstre når du ankommer Moskog, får du se Jølstra i fri utfoldelse i Huldefossen. Den er ganske så vakker, spesielt med såpass stor vannføring som det er nå. Så følger jeg oppover åsryggen og inn i skydekket et lite stykke før jeg ender opp i selve Førde.

Følg med på reisene våre

Etter en innkjøringsperiode introduserer vi nå ReiseLiv.blog som en medlemsblog. En blog hvor du tegner deg som medlem og betaler en bitteliten månedspris (kr 5,00 inkl mva) for å få lest reisebrevene og sett alle bildene.


Hvorfor gjør vi det?
Internett og Blogger er fulle av personer som ikke vil oss noe godt - både oss som utgiver og deg som leser. Når jeg legger inn en liten månedskostnad som kr 5,00 pr måned holder alle useriøse seg borte samtidig som det nesten ikke koster deg noe.

Får du noe ekstra for det?
Selv om beløpet er så lite som det er så vil du i hvert reisebrev som publiseres fremover finne en unik Rabattkupong som gjelder for en eller flere produktkategorier (noen ganger alle produktkategorier) blant de ca 2.000 produktene i varehusetnorge.no. Et kjøp der så har du stort sett dekket inn hele årets abonnementskostnad. Så, som du forstår er det ikke inntekter vi er på jakt etter, men å bli kvitt alle de som spammer bloggen med både farlige og ufarlige virus i blant annet kommentarfeltet.

Abonnementsprisen på kr 5,00 trekkes fra det kortet du legger inn - automatisk hver måned og du kan når som helst avslutte abonnementet. Uansett får du se forsiden til bloggen samt hovedbilder og ingresser til hvert reisebrev. Alt annet blir skjult inntil abonnementet er tegnet.

Her kan du tegne abonnement på ReiseLiv.blog.

Holler Box