torsdag, 21. september 2023
EuropaReportasjerSpaniaUncategorized

Marbella og omegn

Rabattkuponger som denne eller lignende vil du finne i hvert eneste nye reisebrev – hvert brev med nye koder, satser og produktgrupper.


Spania – Andalucia, 1 av 17 regioner – Malaga, 1 av 8 provinser i Andalucia har vært vårt 2. hjem i 15 år – nærmere bestemt Elviria utenfor Marbella.

Et fantastisk deilig område – sentralt, men allikevel utenfor «selve byen» på alle måter.

I og med vi driver denne bloggen sier det seg selv at vi er glade i å reise.  Og i løpet av disse 15 årene har vi definitivt besøkt mange steder rundt omkring Marbella og ikke minst kyststrekningen mellom Gibraltar og Almunecar.

Kartet lengst opp her viser noen av stedene…

Vi har samlet disse korte og lange turer i noen reisebrev som omhandler Marbella og området rundt.  Som alle ser er dette reisebrev – som egentlig ikke er et reisebrev, men en forsmak på et sådan, gratis og man behøver ikke abonnere for å lese det.  Det må man imidlertid for å få sett de virkelige reisebrevene fra «Marbella og området rundt».

Morten von Hafenbrädl

Skrevet 3 bøker om motorsykkel turisme i Norge - totalt 90.000 km på norske veier gir et godt grunnlag for både å skrive og å ha sett Norge. 32 år med mellom 2 og 8 flyvninger og mangeårig medlem av Pandion i SAS, livsmedlemskap som Gull-medlem og diverse gull-medlemskap i hotellkjeder i Europa gir også godt erfaringsgrunnlag. Likevel er GLEDEN ved å reise det viktigste kriterium for at jeg tror dette kan være leseverdig for alle - både de som reiser fysisk og de som reiser i drømmene. Til vanlig Executive Consultant innenfor Finansverden, samt Eier og driver av en av Norges største Varehus på nett - varehusetnorge.no. CONSULTING - ECOMMERCE - PUBLICIST