Marbella og omegn – et av flere…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Marbella, kjent hjemme som VIPenes lekegrind, men det er så mye, mye mer. Kommer man i kontakt med lokalbefolkningen og de forstår du er ekte interessert er de verdens hyggeligste mennesker. Finner man de små familierestaurantene der spanjolene selv spiser får du servert de herligste retter.

Vil du oppleve jetset så er heller ikke det vanskelig. Nok av steder i nærheten av der vi bor hvor både den ene og den andre vanker og der «se og bli sett» faktoren er veldig høy, men det er altså ikke det vi liker med stedet.

Vi startet egentlig vårt spania-eventyr i Denia – litt nord for Alicante. Et herlig område det også, men i vintermånedene var det ganske så surt og kaldt der. Etter et par år der oppe bestemte vi oss for å teste «det forferdelige» Marbella som vi hadde hørt så mye om – og vi falt pladask. Et helt annet klima og helt herlig på alle måter.

Vel tilbake i Marbella.

More to explorer

Marbella og omegn

Marbella og omegn – del 1

Marbella har de siste 12-14 årene mer og mer blitt vårt hjem nummer to. Vi har hatt en leilighet her nede i alle disse årene og byttet i fjor til en litt større. Vi elsker området, menneskene, klima og ikke minst området rundt. Det passer både for oss, våre barn, våre barnebarn og våre foreldre – vi har ikke opplevd at noen mistrives her bortsett fra at noen synes det kan være litt turistifisert, men det lærer man seg å unngå.

I am back

Snart tilbake…

Så er jeg (og nå også kona – Grethe, som tar hånd om shopping pluss litt annet) tilbake igjen med nye reiser og nye eventyr – umiddelbart etter nyttår.

Suleskaret (del 2)

Suleskaret (del 2)

Suleskar – en drøm av en vei for oss som kjører MC. Jeg vil påstå det samme for alle andre også, men det er en sommeråpen vei som er litt smalere enn normal standard…, men desto vakrere!