torsdag, 21. september 2023
EuropaSpania

Marbella og omegn – et av flere…

Marbella, kjent hjemme som VIPenes lekegrind, men det er så mye, mye mer. Kommer man i kontakt med lokalbefolkningen og de forstår du er ekte interessert er de verdens hyggeligste mennesker. Finner man de små familierestaurantene der spanjolene selv spiser får du servert de herligste retter.

Vil du oppleve jetset så er heller ikke det vanskelig. Nok av steder i nærheten av der vi bor hvor både den ene og den andre vanker og der «se og bli sett» faktoren er veldig høy, men det er altså ikke det vi liker med stedet.

Vi startet egentlig vårt spania-eventyr i Denia – litt nord for Alicante. Et herlig område det også, men i vintermånedene var det ganske så surt og kaldt der. Etter et par år der oppe bestemte vi oss for å teste «det forferdelige» Marbella som vi hadde hørt så mye om – og vi falt pladask. Et helt annet klima og helt herlig på alle måter.

Vel tilbake i Marbella.

Morten von Hafenbrädl

Skrevet 3 bøker om motorsykkel turisme i Norge - totalt 90.000 km på norske veier gir et godt grunnlag for både å skrive og å ha sett Norge. 32 år med mellom 2 og 8 flyvninger og mangeårig medlem av Pandion i SAS, livsmedlemskap som Gull-medlem og diverse gull-medlemskap i hotellkjeder i Europa gir også godt erfaringsgrunnlag. Likevel er GLEDEN ved å reise det viktigste kriterium for at jeg tror dette kan være leseverdig for alle - både de som reiser fysisk og de som reiser i drømmene. Til vanlig Executive Consultant innenfor Finansverden, samt Eier og driver av en av Norges største Varehus på nett - varehusetnorge.no. CONSULTING - ECOMMERCE - PUBLICIST